Tuinstudio

In onze tuinstudio werken we aan praktische oplossingen voor uw tuin of terrein. Enthousiast, creatief en altijd met uw wensen en plezier op de eerste plaats.

tuinstudio

Uw tuin is een prachtig verlengstuk van uw huis

Plezier in de tuin betekent voor iedereen iets anders en is heel persoonlijk. In onze tuinstudio werken we aan praktische oplossingen voor uw tuin of terrein, op kleine of grote schaal. Enthousiast, creatief en altijd met uw wensen en plezier op de eerste plaats.

tuinontwerpen

We doen veel moeite om de woonkamer zo mooi mogelijk te maken, waarom niet onze tuin?

Bent u op zoek naar een nieuwe invulling van uw tuin of een gedeelte daarvan? Met veel plezier en inspiratie ontwerpen we een tuin die aansluit op uw woning en haar omgeving, en die voldoet aan uw wensen en smaak. Een lichtplan, waterelementen of een kunstwerk kunnen hierbij horen.

Onze ontwerpen verrassen, zijn het liefst gedurfd altijd verschillend.

Het ontwerp kunt u zelf realiseren, samen met-  of helemaal door onze collega’s van Jissink Hoveniers.

originele ontwerpen voor elke tuin

Met veel plezier en inspiratie ontwerpen we een tuin die aansluit op uw woning en haar omgeving, en die voldoet aan uw wensen en smaak.

Basic

Tuinontwerp Basic

v.a. €350
 • Kennismaking en opname van uw wensen
 • Handgetekend 2D Schetsontwerp
 • Foto impressie

Plus

Tuinontwerp Plus

v.a. €450
 • Kennismaking en opname van uw wensen
 • Handgetekend 2D Schetsontwerp
 • Foto impressie
 • lichtplan
 • handgetekende 3d impressie

Technisch

Tuinontwerp Technisch

offerte
 • Kennismaking en opname van uw wensen
 • Handgetekend 2D Schetsontwerp
 • Foto impressie
 • Lichtplan
 • handgetekende 3d impressie
 • technische tekeningen van o.a. bestrating, randen, vijvers, pergola's e.d.

beplantingsplan

Een sterk beplantinsplan vult het tuinontwerp aan.

Bomen, struiken en planten kleuren uw tuin in. Een sterk beplantingsplan vult het tuinontwerp aan en is bepalend voor het eindbeeld. Een bestaande tuin wordt weer nieuw leven ingeblazen.

Een goed beplantingsplan zorgt voor de juiste plant op de juiste plek. Gezonde planten en minder uitval (inboet). Het is een misverstand dat een groene tuin veel onderhoud vergt. Met slimme keuzes wordt het onderhoud eenvoudig, gemakkelijk en wat ons betreft leuk!

Wat kost een beplantingsplan?

De kosten hangen af van de wensen en de grootte van de tuin. Voor een gemiddelde tuin kost een beplantingsplan ongeveer €175,-

Wilt u het beplantingsplan zelf uitvoeren? U kunt de planten uit het beplantingsplan door ons laten bezorgen. Wij werken met kwekerijen die bekend staan om sterke planten van goede kwaliteit.

bent u klaar om een top team in te schakelen?

tuin vragen

Dat hangt af van een aantal factoren, bijvoorbeeld de oppervlakte van de tuin, de materiaalkeuzes en welke constructies of elementen er gebouwd en geplaatst moeten worden. Deze factoren hebben de grootste invloed op de kosten.

Alleen het vernieuwen van het straatwerk en het maken van nieuwe borders met mooie beplanting is goedkoper dan een complete tuinrenovatie met nieuwe schuttingen, water, verhoogde plantenbakken, grote bomen, verlichting, sproei-installatie en tuinkamer.

Gelukkig bestaat er voor elk budget wel een tuin, schroom niet om ons in te schakelen, we denken niet in problemen maar in oplossingen.

Dat kunnen we zeker. Dat we het ontwerp niet hebben gemaakt betekent niet dat we er geen zin meer in hebben. Onze klanten blij maken door het aanleggen van hun droomtuin is ons werk.

We werken regelmatig samen met verschillende tuinontwerpers en architecten die enkel de tuin ontwerpen en de aanleg hiervan door professionals zoals wij laten uitvoeren.

We zijn een veelzijdig bedrijf en doen de meest uiteenlopende projecten. Hier een greep uit onze werkzaamheden;

Het plaatsen van sierbestrating, denk aan (gebakken)klinkers, betontegels, keramische tegels, natuursteen, kinderkopjes en diverse half-verharding zoals grind en padvast

Het bouwen en plaatsen van houten en/of metalen constructies zoals overkappingen, vlonders, pergola’s, schuttingen, damwanden, beschoeiingen en steigers.

Het aanleggen van beplanting, (verhoogde)borders, metselwerk, bomen en gazons.

Verzorgen van grondwerk zoals machinaal afgraven, spitten, frezen e.d.

Het aanleggen van elektra, verlichting, beregeningssystemen, drainage, metaal en betonwerk.

 

stel ons een tuinvraag

Fijn dat u er bent, deze website maakt gebruik van analytische en functionele cookies.