Tuinontwerp

Een tuin om van te genieten begint bij een goed doordacht ontwerp. Een ontwerp dat past bij uw smaak en levensstijl. Uw wensen en eisen vormen het uitgangspunt. Maar ook de omgeving, de beschikbare ruimte en uw wensen spelen een belangrijke rol. Onze ervaren tuinontwerpers houden met al deze factoren rekening wanneer ze voor u aan de slag gaan. Stap voor stap geven ze samen met u vorm aan de droomtuin die geheel bij uw wensen past.
Een tuin is persoonlijk en zo ook onze aanpak. Neemt u daarom gerust contact op voor een nadere kennismaking.

1001 mogelijkhedenDSC_1098
De keuze uit planten, bomen en struiken is enorm. Ook zijn er vele mogelijkheden als het gaat om materialen voor bestrating en houtwerk. En jaarlijks komen er nieuwe producten bij. Producten om duurzame tuinaanleg mogelijk te maken bijvoorbeeld. Maar ook nieuwe vormen, kleuren en materiaaltypen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, bovendien zijn we op de hoogte van de laatste trends. Vraag er gerust naar!

Heeft u liever eerst wat meer informatie? Laat het ons weten. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden, materialen en werkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen.

DSC_0977Beplantingsplan
Als toevoeging op het tuinontwerp kunnen wij een beplantingsplan voor u maken. Zo ziet u welke planten bij u én uw tuin passen. Ook krijgt u een idee waar deze komen te staan.

Inspiratie opdoen?
Kijk bij onze gerealiseerde projecten. Volg ons ook op Facebook voor informatie over actuele projecten en handige tuintips.

Heeft u een vraag, wilt u meer info of wilt u een afspraak maken?
Bel of mail Gijs Jissink
0545 – 47 47 84 – info@jissink.nl