tuinoverkapping of tuinkamer?

Met een overkapping kunt u het hele jaar van uw tuin genieten. Of wilt u uw woonkamer vergroten met een luxe tuinkamer?

Wij bouwen overkappingen en tuinkamers met de beste kwaliteit materialen. Duurzaam hout en hoogwaardige bevestigingsmaterialen zorgen voor een lange levensduur en kunt u zorgeloos ieder seizoen genieten van uw tuin.

beregening & wateropslag

Onze zomers worden steeds langer en droger. Als het regent is dat vaak kort en hevig. Op deze weer extremen zijn onze tuinen vaak niet ingericht. Gelukkig is hier wat aan te doen.

In een slim ingerichte tuin wordt het regenwater opgevangen en vastgehouden op de plek waar het valt, hierdoor verminderd de kans op wateroverlast. Regen opvangen kan bijvoorbeeld al in een regenton, maar je kunt water ook ondergronds opslaan. Van dit water kun je later gebruik maken voor bijvoorbeeld het sproeien van de tuin of het doorspoelen van het toilet.

Voor een wateropslag, infiltratie of een compleet beregeningssysteem hebben wij een oplossing.

verlichting

Tuinverlichting wordt wel eens over het hoofd gezien, terwijl de toegevoegde waarde ervan zo hoog is. Het is niet alleen functioneel maar bepaalt ook grotendeels de sfeer van je tuin als het donker is.

Wil je graag verlichting in de tuin, dan helpen we je graag op weg. Door het maken van een lichtplan weet je zeker dat je de verlichting op de goede plekken plaatst en kun je er voor zorgen dat het harmonieus in elkaar overvloeit.

groendak & sedumdak

Door groen op je dak te leggen plant je meer planten in de bebouwde omgeving. Je zorgt voor meer biodiversiteit en het houd een aanzienlijke hoeveelheid water vast. Tevens is een sedumdak een goede isolatie laag. In de zomer blijft het langer koel en in de winter hoef je minder te stoken.

Een groendak verlengt de levensduur van je dak maar bovenal ziet het er prachtig uit.

vijvers, zwemvijvers, zwembaden & waterelementen

Water geeft rust, het zorgt voor meer biodiversiteit in je tuin en het weer weerspiegelt er zich voortdurend in. Er zijn verschillende manieren om water in de tuin te creëren. De kleinste variant is het plaatsen van een bobbelsteen. Als je iets meer ruimte hebt kun je al gaan voor bijvoorbeeld door een natuurlijke vijver of zelfs zwemvijver.

bloembakken & potten

Met een bloembak creëer je in een kleine ruimte alsnog een groene oase. Buitenpotten dragen bij aan een gezellige tuininrichting en geven je tuin sfeer.

Fijn dat u er bent, deze website maakt gebruik van analytische en functionele cookies.