Tuinrenovatie

Tuingenot kan na verloop van tijd minder worden of zelfs overgaan in irritatie. Dat kan verschillende oorzaken hebben: uw tuin sluit niet meer aan bij uw wensen. U worstelt met achterstallig onderhoud. Bepaalde onderdelen van de tuin zijn aan vervanging toe, zoals de schutting of de verzakte bestrating. Jissink Hoveniers blaast uw tuingenot nieuw leven in! Een kleine ingreep kan al een wereld van verschil maken. Maar ook een complete metamorfose voeren wij met plezier voor u uit.

Kostenbesparend en duurzaam
Een groot voordeel van een tuinrenovatie is dat u niet vanuit een kale en nieuwe situatie hoeft te beginnen. De basis kan wellicht grotendeels bewaard blijven. Waardevolle elementen kunnen worden behouden of hergebruikt. U hoeft dus niet alles opnieuw aan te schaffen. Dat is prettig voor uw portemonnee en ook nog eens heel duurzaam.

Onderhoudsvriendelijk

Met enkele kleine aanpassingen kunnen we uw tuin onderhoudsvriendelijker maken. Een goed uitgevoerde onderhoudsbeurt en het vervangen of aanvullen van beplanting kan net het verschil betekenen tussen genieten en irriteren. En u krijgt een beter overzicht van de werkzaamheden.

Direct resultaat
Door hergebruik van bestaande planten, struiken en bomen heeft uw gerenoveerde tuin meteen al een volwassen uitstraling. Dat is een groot verschil met een nieuw aangelegde tuin, waarbij u moet wachten tot alles gaat groeien.
Hoe werkt het?
Afhankelijk van de aard van de ingreep maken we een tuinschets of tuinontwerp. U krijgt vooraf duidelijk inzicht in hoe u vernieuwde tuin eruit gaat zien en wat het gaat kosten. Ook bespreken we het tuinonderhoud dat nodig is om de renovatie in stand te houden en tot zijn recht te laten komen.

Hieronder een voorbeeldtuin. Klik op de afbeeldingen om te vergroten.
Wilt u meer voorbeelden zien? Kijk dan bij onze gerealiseerde projecten!

Heeft u een vraag, wilt u meer info of wilt u een afspraak maken?
Bel of mail Gijs Jissink
0545 – 47 47 84 – info@jissink.nl