Tuinaanleg

Jarenlang genieten van uw nieuwe tuin. Dat hoeft geen droom te blijven. Wij brengen deze graag voor u tot leven. Vlot en vakkundig voert ons team het tuinontwerp voor u uit. En dan kan het genieten beginnen! Bij goed tuinonderhoud neemt dit elk jaar alleen maar toe.

Buitengewoon
goed!

Verlichting in de tuin? Geen probleem! Kabels zullen aan het zicht onttrokken  worden. Zo ook bij deze robuuste pergola met verlichting. Niet zichtbaar, wel aanwezig. Het zijn net die puntjes die een tuin afmaken en wat leidt tot een verzorgde en chique uitstraling van uw tuin.

Materiaalbewerking

Deze grote betonnen platen zorgen voor een robuuste oprit. Deze zijn door vakkundige ronde zaagsneden aangesloten op de openbare weg.  Deze precieze materiaalbewerking kunnen wij bij elk materiaal type van staal tot klinkers van hout tot tegels.

Afwatering

Een goed werkende en weggewerkte afwatering behoort thuis in een complete Jissink-tuin.  Overvloedig water hoort niet op een oprit, terras of dergelijke te blijven staan. Niet zichtbaar, wel aanwezig.

Afwatering leidt vaak tot problemen. Het vroeg inschakelen of door ons op tijd te betrekken bij bouwplannen, kunnen waterproblemen in de toekomst worden verholpen. Zo kan er een gedegen afwateringsplan bedacht worden waarin weggewerkte afwateringssystemen mogelijk zijn. Ook kunnen er dan plannen bedacht worden om water vast te houden en te laten infiltreren in eigen tuin. Klaar voor de toekomst dus.

Funderingen

Deze hardhouten palen staan allen in het beton. Hierop wordt een vlonder bevestigd. Door gebruik te maken van funderingen, zorgen we er voor dat wij geen tuinen maken voor 5 jaar, maar tot u iets anders wil na 20 of 30 jaar. Funderingen zorgen voor een langere levensduur en gaan verzakkingen tegen. Niet zichtbaar, wel aanwezig.

Overkapping, berging of pergola

Om de boutkop aan het zicht te ontrekken is er bij deze pergola gebruik gemaakt van houtproppen. Dit zorgt voor een fraai en rustig eindresultaat. Bouten niet zichtbaar, wel aanwezig.

Bodemverbetering

De bodem is de basis van een gezonde tuin. Soms is er dan ook bodemverbetering noodzakelijk om een goede start te maken. Belangrijk is dan ook hier voldoende aandacht aan te schenken. Wij hebben hier de kennis en kunde voor in huis.

Als de grond machinaal gespit wordt, doen wij dit met onze kraan met tandenbak, dit zorgt dat versmering tegengegaan wordt. Daarnaast dienen de juiste organische stoffen in de juiste hoeveelheden toegevoegd te worden. Alles voor een perfecte start!

Heeft u een vraag, wilt u meer info of wilt u een afspraak maken?
Bel of mail Gijs Jissink
0545 – 47 47 84 – info@jissink.nl