Ook uw tuin heeft onderhoud nodig

Een tuin leeft, is constant in beweging, veranderd, reageert op de seizoenen. Als je dit zomaar zijn gang laat gaan blijft er van je droomtuin niet veel over. Van tijd tot tijd heeft een tuin onderhoud nodig. Dit geldt zowel voor een privétuin als voor een kantoortuin of het terrein om je bedrijf. Het is fijn als jouw buiten er prettig en verzorgd uitziet.

Maaien, zaaien & snoeien

Het is belangrijk om op het goede moment te snoeien, als dat op een verkeerd moment gebeurt heb je kans dat deze de eerstvolgende bloei overslaat of zelfs helemaal afsterft. Helaas is het niet zo dat je al het snoeiwerk in de herfst kunt doen. Elke boom, struik of plant heeft zijn eigen behoefte. De hoveniers van Jissink hebben de kennis en kunde om hier de juiste keuzes in te maken.

Er zal zo nu en dan opnieuw gezaaid moeten worden. Dit is zeker het geval als je veel eenjarige planten in je tuin hebt staan. Veel planten kun je in het voorjaar inzaaien, maar er zijn planten die eerst een periode van kou nodig hebben om te kunnen ontkiemen en daarom in de herfst ingezaaid moeten worden.

Bodemonderhoud

Plantenziekten en plagen

Fijn dat u er bent, deze website maakt gebruik van analytische en functionele cookies.